+32 (0)2 315 45 56 hallo@rent-a-website.be

je website huren

De flexibele oplossing van Group 3 voor wie een website wil.

Eenmalige opstartkost en nadien maandelijks opzegbaar.

huren zonder zorgen

ONZE FLEXIBELE OPLOSSING VOOR WIE EEN WEBSITE WIL

Voor een zelfstandige (of dat nu een KMO of eenmanszaak is) is online aanwezigheid een absolute must.  Wist je dat – zelfs met het gebruik van sociale media zoals Facebook, Instagram of Twitter – meer dan 85% van de bezoekers via een zoekmachine zoals Google of Bing op de website van een zelfstandige terecht komt?  Je bedrijf moét online aanwezig zijn.

Sociale media bieden hierin een extra ondersteuning, ook hierin kunnen wij je helpen.

In tijden van crisis hebben veel ondernemers echter schrik om grote kosten te maken zonder zekerheid van de return on investment (ROI). 

Financiële risico’s minimaliseren zonder te hoeven inbinden aan je online aanwezigheid? Wij hebben daar een oplossing voor: “Rent a Website“.

Bij Group 3 kan je vanaf nu je nieuwe website huren op maandelijkse basis en dit met een minimale opstartkost. 

Quanta costa?

Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgever-klant. Daarom zijn de kosten uiterst competitief en dit zonder in te moeten binden aan gebruiksgemak, kwaliteit of ondersteuning.

Met Group 3 kunnen wij je eveneens ondersteunen op het vlak van social media, foto- en videografie, nieuwsbrieven,…

Voor “Rent a Website” hanteren wij een eenmalige opstartkost en een maandelijks abonnementsbedrag.  Wat mag je verwachten? Wij lichten dit graag hieronder toe:

l

Responsief ontwerp

Je website is te bekijken op elk scherm. De lay-out past zich automatisch aan. Smartphone, tablet, laptop of pc: geen probleem!

U

Zoekmachine vriendelijk

Door webstandaarden te volgen, het gebruik van plug-ins én dankzij onze ervaring is je website zoekmachine-vriendelijk opgebouwd.

Zelf aanpasbaar

Teksten aanpassen, foto’s toevoegen,… je kan het allemaal zelf zonder dat je aan de structuur van de website iets fouts kan doen.

Belgisch datacenter

Je website staat gehost in een Belgisch datacenter op servers met Belgische IP-adressen. Uiteraard GDPR-proof.

~

Mét certificaat

Je website krijgt een HTTPS-certificaat. Dit is niet alleen van belang voor je bezoekers, maar het komt ook je ranking in Google ten goede.

Wij denken mee

Zijn je ideeën voor je website realistisch? Mag er een beetje meer peper of zout gebruikt worden? Wij denken mee met jou én je website.

Een website die 'werkt'

100% functioneel. Zowel op technisch vlak als voor het doel waarom je een website nodig hebt.

Optimale ondersteuning

Hulp nodig om teksten aan te passen? Pagina’s of functionaliteiten toevoegen? Wij blijven je ondersteunen zolang je je website huurt.

Schaalbaar

Webshop toevoegen, mogelijkheden voor diverse sectoren (immo, restaurant, autohandelaar,…), afhandelen online betalingen… Vrijwel alles is mogelijk.

Interesse?

Gratis bestaat niet.  Als ondernemer bent u ongetwijfeld niet zo naïef om te denken dat een goede website gratis kan zijn.

Op het eind van de rit wilt u toch ook geld in het laatje om de rekeningen te betalen?

Moet het daarom extreem duur zijn? Neen! Uiteraard niet. Bij ons is het zelfs niet duur, maar betaalbaar.  Wij werken enerzijds met een eenmalige ontwerpkost en nadien een maandelijkse huurkost. Geen bijkomende kosten, geen addertjes onder het gras, maar klaar en duidelijk. Want goede afspraken maken goede vrienden.